Karsten og Petras bursdagslydbok

Karsten og Petras bursdagslydbok - Tor Åge Bringsværd | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Åge Bringsværd
DIMENSJON
3,11 MB
FILNAVN
Karsten og Petras bursdagslydbok.pdf
ISBN
2542452126034

BESKRIVELSE

Alle barn gleder seg til bursdagen sin, det gjør også Karsten og Petra.Petra vil ha stor fest når hun fyller år. Men det er mye å tenke på. Blir noen lei seg hvis de ikke blir invitert? Hvordan skal en morsom invitasjon se ut, og hva kan man pynte bordet med? Heldigvis har Petra en hel familie til å hjelpe seg. Og en bestevenn som blir igjen for å se på gavene når festen er over.Kosedyrene Løveungen og Frøken Kanin er nyttige i planleggingen. Og tenk, den vesle elefanten Kokos har bursdag!Inneholder sangene:Karsten og Petras-sangen, Skulle ønske det var bursda'!, Bedre å være en for mye, Pyntesangen, Pølse med lompe-sangen, Bursdagssangen, Fiskelykke

Sendes om 4 virkedager. Kjøp boken Karsten og Petras bursdagslydbok av Tor Åge Bringsværd (ISBN 9788202395186) hos Adlibris.com.

Men det er mye å tenke på. Blir noen lei seg hvis de ikke blir invitert ... Karsten og Petras bursdagslydbok (Lydbok-CD) av forfatter Tor Åge Bringsværd.

RELATERTE BØKER