Kjærlighetens offer

Kjærlighetens offer - Anne Marie Meyer | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Marie Meyer
DIMENSJON
9,63 MB
FILNAVN
Kjærlighetens offer.pdf
ISBN
4434107281754

BESKRIVELSE

Ragna snudde seg mot henne. Et langt øyeblikk sto hun og stirret på moren med øyne som var hovne av gråt. Kjellaug kjente en dyp angst hugge tak i henne da hun så inn i det blå blikket til datteren. - Hvorfor kom dere hit? skrek Ragna. - Jeg vil ikke se dere, kom dere vekk, fordømte taterpakk. - Ragna, hvordan kan du si noe slikt? Jeg er moren din og jeg er glad i deg.- Du er ikke moren min lenger. Hun spyttet mot henne. - Jeg hater deg. Jeg vil aldri se deg igjen.

Et langt øyeblikk sto hun og stirret på moren med øyne som var hovne av gråt. Kjellaug kjente en dyp angst hugge tak i henne da hun så inn i det blå blikket til datteren.

Kjellaug kjente en dyp angst hugge tak i henne da hun så inn i det blå blikket til datteren. - Hvorfor kom dere hit? skrek Ragna.

RELATERTE BØKER