Sinne

Sinne - Anna Fiske | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anna Fiske
DIMENSJON
6,63 MB
FILNAVN
Sinne.pdf
ISBN
2974705411439

BESKRIVELSE

Denne boken tar for seg hvordan vi føler sinne, og er lagt opp slik at den skal inspirere barn og ungdom til diskusjon, og til egne tanker og refleksjoner rundt det å føle sinne. Boken er også tilrettelagt som lettlestbok for voksne. Temaet behandles alvorlig, men ned en humoristisk vri, med fargerike illustrasjoner, og korte tilhørende tekster. Anna Fiske er illustratør og tegneserieforfatter.

sinne synonymer, sinne antonymer. Informasjon om sinne i gratis engelsk online ordbok og leksikon.

Sinne forårsakes av både psykiske og fysiske endringer, ettersom sinne øker blodtrykket, produksjonen av diverse hormoner (deriblant adrenalin og kortisol ... Sinne og aggresjon kan være skremmende, og er ofte vanskelig å forstå både for den som er sint og de det går ut over. Du kan lære å mestre sinne ditt.

RELATERTE BØKER