Spindelvevet

Spindelvevet - Stig Ellingsen, Simen Ingemundsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stig Ellingsen, Simen Ingemundsen
DIMENSJON
7,97 MB
FILNAVN
Spindelvevet.pdf
ISBN
3917761969400

BESKRIVELSE

Skjønnheten Camilla Tungenes vokser opp i den vesle bygda Randaberg og blir oppdaget internasjonalt allerede som sekstenåring. Hun pryder forsidene av de prestisjefylte motemagasinene over hele verden i mange år. I voksen alder vender hun tilbake til hjembygda med sin nydelige tenåringsdatter. Hun er ikke klar over at et menneskelig udyr har ventet lenge i kulissene på en sjanse til en grusom hevn. En dag skjer det noe særdeles urovekkende i bygda og førstekriminalbetjent Bjørn Berner og hans betrodde medarbeidere kobles inn. Imidlertid viser det seg at saken blir mye mer omfattende enn Berner hadde forventet, og han blir direkte personlig involvert på verst tenkelige måte.

Hun pryder forsidene av de prestisjefylte motemagasinene over hele verden i mange år. Spindelvevet fant jeg i en annen bibliotek-app, som heter Allbok. Det er det som er den lokale appen for bibliotekene i Rogaland (og mange andre fylker), så det er sikkert derfor jeg fant denne lokale krimmen der.

Edderkoppnett har eksistert i minst 140 millioner år, og er funnet i rav fra tidlig kritt, i Sussex, sør i England. Skjønnheten Camilla Tungenes vokser opp i den vesle bygda Randaberg og blir oppdaget internasjonalt allerede som sekstenåring. Hun pryder forsidene av de prestisjefylte motemagasinene over hele verden i mange år.

RELATERTE BØKER