Blant riddere og stormenn

Blant riddere og stormenn - Frid Ingulstad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frid Ingulstad
DIMENSJON
3,83 MB
FILNAVN
Blant riddere og stormenn.pdf
ISBN
6706741978774

BESKRIVELSE

Kan en ridders mot måle seg med stormenns makt?Ingebjørg har ikke noe valg. Hun må ta med seg Alv og reise til Varberg, der herr Gustav venter. Men hun møter uventede hindringer på veien. I Svearike blir hun tatt imot av en gammel kjenning, hertug Algotsson. Ingebjørg våger ikke å avslå tilbudet om å være hans gjest i noen dager, for Åsa skal føde. Hertugen vil også holde gilde til ære for Ingebjørg. Blant de innbudte er Folke og hans unge hustru ...

Men hun møter uventede hindringer på veien. Vi fikk hertuger og baroner, og på 1300-tallet ble den norske adelen todelt etter mønster av den europeiske, i riddere og væpnere. Hedrende titulatur kom i full bruk fra begynnelsen av 1300-tallet, og de enkelte stormenn skaffet seg våpenskjold og annet raffinert utstyr. Verket om takt og tone blant riddere var det første av sin art og ble skrevet i England rundt år 1200.

Den mektige kongen regjerte fra 1154 til 1189. Blant riddere og stormen . 18 .

RELATERTE BØKER