Effektiv saksbehandling

Effektiv saksbehandling - Karl Kalseth | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karl Kalseth
DIMENSJON
12,76 MB
FILNAVN
Effektiv saksbehandling.pdf
ISBN
8579858073045

BESKRIVELSE

Dette er en lærebok for alle som arbeider med å legge forholdene til rette for effektiv saksbehandling. Utgangspunktet er at effektiv saksbehandling er elektronisk. Boken gir en grunnleggende innføring i elektronisk saksbehandling. Den beskriver og forklarer saksbehandlingsprosessen gjennom blant annet følgende stadier: -Det elektroniske dokumentet og dokumentproduksjon -Mottak, journalføring, fordeling av saker -Saksbehandling og -avslutning -Arkivering og oppbevaring -Publisering og distribusjon -Søk og gjenfinning Boken tar også for seg aktuelle temaer som sak- og arkivsystemet, saksbehandlerens elektroniske hverdag, skanning, behandling av e-postdokumenter, elektronisk samhandling, integrasjon med fagsystemer, metadata, offentlige postjournaler, elektronisk signatur, sikkerhet og aktuelle lovvert.

Den beskriver og forklarer saksbehandlingsprosessen gjennom blant... Saksbehandling; Kommunens saksbehandling. Regelverk, verktøy og maler til bruk i byggesaksbehandlingen og ved tilsyn.

saksbehandlingen så enkel og effektiv som mulig, og samtidig sikre brukernes rettskrav. Kommunen er pålagt å ha et faglig forsvarlig tjenestetilbud og med en kvalitet som er i tråd med de statlige retningslinjer for kvalitet i pleie og omsorgstjenestene. Pris: 236,-.

RELATERTE BØKER