Kaptein Supertruse og den store kjærligheten - not!

Kaptein Supertruse og den store kjærligheten - not! - Dav Pilkey | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dav Pilkey
DIMENSJON
7,43 MB
FILNAVN
Kaptein Supertruse og den store kjærligheten - not!.pdf
ISBN
6941760375916

BESKRIVELSE

Ny bok om Kaptein Supertruse!Thomas og Harald får det virkelig til i denne femte boken om Kaptein Supertruse. De lager et monster som er raskere, smartere og enda ondere enn noe annet verden har sett før! Med en forferdelig frisyre forsøker hun å ta over verden sammen med grusomme roboter. Alle som kommer i veien for henne får et skikkelig truserøsk - inkludert Kaptein Supertruse. Klarer hun å sette en stopper for heltene våre?

Serie Kaptein Supertruse 4 Innbundet Bokmål 2019. Det var ikke med vilje, men nå må de finne ut hvordan de skal stoppe Den Store Stygge Høysåta, som er besatt av å ta over verden ved hjelp av sitt forferdelige hår og en gjeng grusomme roboter. Alle som står i veien for henne får en skikkelig truserøsk, inkludert Kaptein Supertruse, og nå må heltene våre gjøre alt de kan for å sette en stopper for den onde planen hennes. Kaptein Supertruse og den store kjærligheten - not!!.

De lager et monster som er raskere, smartere og enda ondere enn noe annet verden har sett før! Med en forferdelig frisyre forsøker hun å ta over verden sammen med grusomme roboter. Kaptein Supertruse og den store kjærligheten - not . Pilkey, Dav; 9788241919985; Serie: bok 5.

RELATERTE BØKER