Stormtid

Stormtid - Renate Josefsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Renate Josefsen
DIMENSJON
3,34 MB
FILNAVN
Stormtid.pdf
ISBN
2771682158977

BESKRIVELSE

Stina er skremt etter brannen i stua, og hun er overbevist om at den ble påsatt. Men hun vil ikke røpe sin frykt for Bjørn. Ingenting skal få komme i veien for dem nå. De har hatt nok motgang, og hun venter bare på at kapellanen skal lyse for dem - og vie dem, slik at de blir bundet til hverandre for livet. Synet av den arme skikkelsen i gapestokken skar i Stinas hjerte. Kapellanen hevet pekefingeren advarende. "Et syndens barn. Avlet i løsaktighet og født med løgnen til kappe, dersom tøsen ikke gjør opp for sine synder." "Du stanser meg ikke," sa Stina advarende til Bjørn da han forsøkte å hindre henne i å ta seg frem. "Jeg må gjøre dette. Jeg får ikke fred ellers."

Men hun vil ikke røpe sin frykt for Bjørn. Ingenting skal få komme i veien for dem nå.

Åra 1918-20 var ho lærar ved Sørlandet kristelege ungdomsskule, så 1920/21 ved Grenland ungdomsskule og 1921/22 ved Sagavoll ungdomsskule. I romanen Stormtid forteller hun om Hans Nielsen Hauge. Boken delte førstepremien i en evangelisk romankonkurranse arrangert av Ansgar forlag.

RELATERTE BØKER