Barn og unge med ADHD

Barn og unge med ADHD Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,56 MB
FILNAVN
Barn og unge med ADHD.pdf
ISBN
5300753038204

BESKRIVELSE

Boken inneholder faktastoff og gode råd fra fagfolk som til daglig jobbermed barn preget av hyperaktivitet og konsentrasjonsvansker. Den er engrundig gjennomgang av ADHD-tilstanden, vanlige tilleggsvansker, ADD,hjerneorganiske årsaksammenhenger og særskilte vansker forjenter og for ungdom. Først og fremst formidles hjelpetiltak i egnekapitler om alternative skoletilbud, pedagogisk hjelp, tilgjengeligmedisinsk behandling, individuell psykologisk behandling, aktivitets-tilbud og rettigheter i det offentlige hjelpeapparatet. Det er også egnekapitler om utfordringer i familien og for søsknene. Gjennom ettrinn-for-trinn program, veiledes foreldrene frem til økt mestring ogkontroll i fastlåste familieforhold.Boken henvender seg til foreldre, lærere, barnehagepersonell og andresom kommer i kontakt med barn med ADHD.

I 2005 fikk vel 11 000 barn og unge under 18 år behandling med legemidler, viser tall fra Reseptregisteret. Symptomer og tegn på ADHD deles i to hovedtyper. Den ene er uoppmerksomhet, som kan være at man ikke klarer å fokusere på detaljer, ikke ser ut til å høre etter, og ofte mister ting.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788275222617 Her kan det benyttes standardiserte spørreskjemaer utfylt av pasienten selv, foreldre/pårørende, lærer og andre (se Aktuelle utredningsundersøkelser og -verktøy for barn og unge ). Det mest brukte spørreskjemaet for kartlegging av symptomer på ADHD/ Hyperkinetisk forstyrrelse er «ADHD Rating Scale» basert på beskrivelse av atferd som finnes i DSM-5 (American Psychiatric Association ... Struktur og rutiner.

RELATERTE BØKER