Byen, sjøfarten og skipperne

Byen, sjøfarten og skipperne - Dag jr. Bakka | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dag jr. Bakka
DIMENSJON
3,75 MB
FILNAVN
Byen, sjøfarten og skipperne.pdf
ISBN
3190457679992

BESKRIVELSE

Bergens Skipperforening ble startet i 1867, i en rivende utviklingstid for byens skipsfart. Skipperforeningens jubileumsbok ser tilbake til tidligere generasjoners sjøfart og handel, og følger skipsfartens ofte dramatiske utvikling gjennom foreningens 150 år. I sjøfartsbyen Bergen har Skipperforeningen stått opp for den maritime kultur og vært med å ivareta byens grunnleggende karakter og særpreg.

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp Byen, sjøfarten og skipperne fra Tanum Bergens Skipperforening ble startet i 1867, i en rivende utviklingstid for byens skipsfart.

Sendes innen 2-4 virkedager. Kjøp boken Byen, sjøfarten og skipperne av Dag jr.

RELATERTE BØKER