Verdt å vite fra grunnskolens pensum

Verdt å vite fra grunnskolens pensum - Håvard Tjora | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Håvard Tjora
DIMENSJON
4,36 MB
FILNAVN
Verdt å vite fra grunnskolens pensum.pdf
ISBN
9609552801305

BESKRIVELSE

Håvard Tjora gir oss grunnskolens pensum på 176 sider.Håvard Tjora er kjent som læreren som hjelper skoletrøtt ungdom på TV. Han er opptatt av å ikke alltid følge de «regler» som er satt når det gjelder læring og hvordan man kan lære bort. I denne boka koker han ned grunnskolens pensum til 176 sider. Og kan du det som står her, da kommer du deg gjennom skoletiden. Boka fungerer som en rettesnor og veiviser i mylderet av alt man må lære og kunne, og viser med enkelhet hva som er essensen og det viktige å tenke på når det «koker som verst» med leksene og puggingen. Det er også en fin leksehjelp for foreldre og foresatte, som får en kort innføring i hva man ofte har glemt eller ikke helt husker alt av. Boka fungerer også som en familiebok og oppslagsbok når man spiller kunnskapsspill!Bla i boka

1.-10. klasse Verdt å vite fra grunnskolens pensum - samfunnsfag, historie, geografi, naturfag, fysikk, kjemi, bio (BOK) Håvard Tjora.

E-bok Bokmål Skip to the end of the images gallery . Skip to the beginning of the images gallery .

RELATERTE BØKER