Bokføringsloven

Bokføringsloven - Tove-Gunn Moen, Ingjerd Moen, Terje Tvedt | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tove-Gunn Moen, Ingjerd Moen, Terje Tvedt
DIMENSJON
9,19 MB
FILNAVN
Bokføringsloven.pdf
ISBN
6551670795887

BESKRIVELSE

Boken er en praktisk veiledning i bokføringsreglene med konkrete eksempler og gjengivelse av lov, forskrift, bokføringsstandarder og uttalelser om god bokføringsskikk. Den ble første gang utgitt i 2004 og er senere oppdatert og utvidet. Denne niende utgaven av boken er oppdatert per 20. januar 2015. Bokføringsstandardstyret utgir Norske BokføringsStandarder (NBS) og Uttalelser om God Bokføringsskikk (GBS). Disse er å finne bak i boken og blir referert til flere steder. Bokføringsstandardene og uttalelsene om god bokføringsskikk ble oppdatert i 2014. Denne boken inneholder alle og nyeste versjon av standardene og uttalelsene som er utgitt per januar 2015. Løpende informasjon om tolkning og praktisering av bokføringsreglene finnes på Skattedirektoratets og Bokføringsstandardstyrets nettsider, hhv. www.skatteetaten.no og www.regnskapsstiftelsen.no. Boken er egnet for revisorer, regnskapsførere, bokføringspliktige og offentlige kontrollmyndigheter. Forfattere av 1. til og med 7. utgave er Tove­-Gunn Moen, statsautorisert revisor i Rogaland Revisjon IKS, Siri Helen Reidulff, statsautorisert revisor i Statsbygg og Terje Tvedt, statsautorisert revisor i BDO, alle medlemmer i Bokføringsstandardstyret. Fra 8. utgave er Tove­-Gunn Moens medforfatter Ingjerd Moen, rådgiver i Revisorforeningen og sekretær i Bokføringsstandardstyret. Ingjerd Moen har foretatt oppdateringen av denne niende utgaven.

I KPMG ønsker vi å hjelpe våre kunder til å unngå dette, og vi har derfor utarbeidet en spesialtilpasset sjekkliste for bokføring og merverdiavgift for bygg- og anleggsnæringen. GBS 1 Utstedelse av kreditnota (desember 2014) GBS 2 Kjøreskolers plikt til å ha kassaapparat og timebestillingssystem (mars 2014) GBS 5 Utstedelse av salgsdokumentasjon for rabatter, markedstøtte mv. (september 2014) GBS 6 Oppbevaringsplikt for ordresedler mv.

I bokføringsreglene får du blant annet svar på: Hva skal en faktura inneholde? Hva kreves det av andre bilag? Hvor lenge skal du oppbevare bilagene? Hva kreves av regnskapssystemet? Sticos Oppslag er et komplett juridisk oppslagsverk og faglig verktøykasse for regnskapsførere, revisorer og lønnsmedarbeidere. Her finner du alle relevante lover, regler og uttalelser, samt maler, sjekklister og kalkulatorer som forenkler kompliserte arbeidsprosesser.

RELATERTE BØKER