Bestemmelsesnøkkel for spor og sportegn

Bestemmelsesnøkkel for spor og sportegn - Roy Nordbakke | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roy Nordbakke
DIMENSJON
4,32 MB
FILNAVN
Bestemmelsesnøkkel for spor og sportegn.pdf
ISBN
9512110870918

BESKRIVELSE

Bestemmelsesnøkkel for spor og sportegn beskriver 76 spor og sportegn fra pattedyr og fugler i form av dyrespor, ekskrementer, gnag og rester fra næringssøk.Bestemmelsesnøkler er skrevet for norske forhold basert på de artene elevene erfaringsmessig finner på ekskursjoner. Sidene er plastbelagt og egner seg derfor godt til røff skolebruk og undervisning utendørs.

12:00 - 15:00. Besøkssenter Våtmark Østensjøvannet.

0. Boka inneholder tegninger og kortfattete tekster som beskriver 76 ulike spor og sportegn. Bestemmelsesnøkkel for spor og sportegn beskriver 76 spor og sportegn fra pattedyr og fugler i form av dyrespor, ekskrementer, gnag og rester fra næringssøk.Bestemmelsesnøkler er skrevet for norske forhold basert på de artene elevene erfaringsmessig finner på ekskursjoner.

RELATERTE BØKER