Hjem-skole-samarbeid

Hjem-skole-samarbeid - Unn Doris Karlsen Bæck | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Unn Doris Karlsen Bæck
DIMENSJON
4,78 MB
FILNAVN
Hjem-skole-samarbeid.pdf
ISBN
7699286955343

BESKRIVELSE

Samarbeid mellom skole og hjem er viktig for elevens læring og trivsel i skolen. Som lærer må du vite at det er ditt ansvar å legge til rette for samarbeidet. Målet med boka er å gi dem som har skolen som arbeidsplass, noen innspill og åpne for refleksjoner knyttet til foreldres rolle i skolen. Et viktig poeng er hvordan skolen kan bidra til at foreldrene blir en ressurs for sine egne barn og for skolen som helhet.I denne boka knytter forfatteren foreldreinvolvering til perspektivene til Epstein, Bourdieu og Bronfenbrenner, og forklarer hvorfor det er en sammenheng mellom å forstå disse perspektivene og forstå foreldrenes forutsetninger for å involvere seg i barnas skolearbeid og skolegang. Boka er skrevet for grunnskolelærerutdanningsstudenter og pedagogikkstudenter.Høyoppløst bildeBla i bokenUnn-Doris K. Bæck jobber som professor i sosiologi ved UiT Norges arktiske universitet og har tidligere jobbet som professor i pedagogikk ved Institutt for lærerutdanning og pedagogikk ved samme universitet. Bæck har i mange år være opptatt av forholdet mellom hjem og skole og har publisert en rekke arbeider på feltet, både nasjonalt og internasjonalt.

Last ned råd for å lykkes med hjem-skolesamarbeid (PDF). Foresatte er en viktig del av det utvidede klassemiljøet.

... Hjem-skole samarbeid Publisert: 12.2.2018 Endret: 6.6.2019 Veilederen Samarbeid hjem-skole gir råd for å lykkes med hjem-skolesamarbeidet for foresatte og medarbeidere på skolen. Hjem-skole-samarbeid (Utdanningsdirektoratet) Foreldrerepresentanter i skolen (Utdanningsdirektoratet) Veileder for skolemiljøutvalg (Utdanningsdirektoratet) Foreldreutvalget for grunnskolen (FUG) Elevorganisasjonen. Aktuelle lover og regelverk.

RELATERTE BØKER