Alice i Eventyrland

Alice i Eventyrland - Lewis Carroll | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lewis Carroll
DIMENSJON
12,44 MB
FILNAVN
Alice i Eventyrland.pdf
ISBN
8316011390718

BESKRIVELSE

Eventyrland befolkes med fantastiske skikkelser: påskeharen og hattemakeren som er i evig teselskap, den gale hjerte-dronningen som vil halshugge alle, kålmarken som røyker pipe og filosoferer, og den triste, forlorne skilpadden. Og midt oppi det hele, Alice, stadig liten, stadig stor og full av undring over alt som skjer, bare fordi hun fulgte etter en hvit kanin ned i et kaninhull.

Boka kom på norsk fyrste gong i 1903, omsett av Margrethe Horn, og utgjeven under tittelen Else i eventyrland. 61 barn og unge skal på scenen når Fredrikstadungane setter opp «Alice i Eventyrland» - Vi har gått for en mer moderne utgave, med nye elementer som at Eventyrland styres fra et datarom der ... Når Alice senere møter den beryktede Hjertedamen, blir hun helt overbevist om at hun selv er den eneste som er normal i denne forskrudde verdenen. Alice i Eventyrland er Disneys 13.

Alice i eventyrland 170x240.indd 3. 06.01.14 11:18 Alice i Eventyrland har så mange detaljer og skjulte hentydninger at den må sees igjen og igjen.

RELATERTE BØKER