Sort gryte; Olivia 7

Sort gryte; Olivia 7 - Lene Lauritsen Kjølner | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lene Lauritsen Kjølner
DIMENSJON
3,7 MB
FILNAVN
Sort gryte; Olivia 7.pdf
ISBN
1649953888173

BESKRIVELSE

Frontfiguren i deathmetal-bandet Frityricon blir funnet drept og stappet ned i en jettegryte på Ankerholmen. Bandet deltar på den legendariske "Mørk Natt"-festivalen i Tønsberg, sammen med andre kjente band som Zurbum. Olivia ramler opp i saken på grunn av sine forbindelser til Mona på Havnehotellet, der bandet bor, og sin tilknytning til musikkmiljøet, via broren Oskar. Hun er også engasjert i en sak rundt mulig seksuell trakassering i miljøet. I denne boken oppsøker Olivia festivaler og konserter, hun er frivillig cateringpersonale og kaster seg ut i Ankerholmens idylliske natur. For hvem har gjort det? Den klåfingrede promotoren som har sine svin på skogen? De rivaliserende metalbandene og et medlem derfra? Barnestjernens foreldre med skyhøye ambisjoner? Eller er det noens konfliktfylte kjærlighetsliv som har bidratt til drap? Olivia løser saken, i kjent og energisk stil.

Filter Olivia henriksen Format. Pocket (3) E-bok (7) Innbundet (6) Heftet (1) Utgitt.

Olivita er patentert og har dok IKEA - OUMBÄRLIG, Grytesett, 7 deler, Fungerer på alle platetopper - også induksjon. Tykk trelagsbunn med et mellomsjikt av aluminium mellom 2 lag rustfritt stål.

RELATERTE BØKER