Bastarden

Bastarden - Øistein Borge | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øistein Borge
DIMENSJON
7,55 MB
FILNAVN
Bastarden.pdf
ISBN
4060963378003

BESKRIVELSE

En norsk jøde på jakt etter rettferdighet forsvinner på ferieøya Mallorca. Tilsynelatende en savnet-sak, men Aaron Bercows forsvinning utvikler seg snart til noe langt større og farligere enn først antatt.Kripos-sjef Eva Heiberg innser at hun ikke har noe valg. Hun må søke hjelp hos mannen som vendte henne og etaten ryggen to år tidligere - privatetterforsker Bogart Bull. Han aksepterer oppdraget, en avgjørelse han skal komme til å angre på.For på Mallorca viser gradestokken nærmere 40 grader, en hetebølge i stil med det helvete som venter ham i ferieparadiset. Og som det sømmer seg et helvete, er det også her en djevel som trekker i trådene.Arvtageren til en mann hvis ondskap savner sidestykke i historien.

Øistein Borge om inspirasjonen til sin nye roman: - Et tog fullt av kunst er sporløst borte; Vi fant 36 synonymer til BASTARDEN. bastarden består av 3 vokaler og 6 konsonanter.

Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com. Øistein Borges «Bastarden»: - En liten lesefest Krimbøker Historisk krim Øistein Borges «Bastarden»: - En liten lesefest Reelle hendelser fra krigen er bakteppet i Øistein Borges «Bastarden», en sylskarp og brutal krim som utspiller seg på Mallorca. Bastard, även horunge, föråldrat uttryck för ett i olaglig sammanlevnad avlat barn, stundom om ett barn, vars moder var av lägre stånd än fadern. Under den tidigare medeltiden innebar icke namnet bastard något vanärande.

RELATERTE BØKER