Den evige gartner

Den evige gartner - John Le Carré | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Le Carré
DIMENSJON
7,86 MB
FILNAVN
Den evige gartner.pdf
ISBN
1127824761856

BESKRIVELSE

INTERNASJONAL BESTSELGERFORFATTER - UTGITT I MER ENN 40 LAND"en pageturner av en roman"Daily Mail«... så komplekst velskrevet at man fryder seg» Terje Stemland, Aftenposten«... en sterk historie»Kurt Hanssen, Dagbladet"En mektig og bevegende roman på høyde med le Carrés aller beste. Ingen som skriver i dag manipulerer spenning på en bedre måte. Ingen konstruerer et mer besnærende komplekst plott. Den er, med andre ord, essensiell lesning." Sunday TelegraphDen evige gartner er en praktfull undersøkelse av den nye verdensordenen av en av vår tids mest engasjerende og elegante fortellere. Romanen åpner i det nordlige Kenya, med det grusomme drapet på Tessa Quayle - ung, vakker, og dypt savnet av ektemannen Justin. Når Justin legger ut på en personlig odyssé for å avdekke gåten bak hennes død, kan det han oppdager ikke bare gjøre ham til en mistenkt blant egne kolleger, men også et mål for Tessas mordere. John le Carré er en mester i å fortelle om vanlige menneskers svik når de vikles inn i politiske konflikter, og ingen andre kan skildre den tøylesløse kapitalismens skyggeside som han gjør. I Den evige gartner forteller han den fengslende, komplekse historien om en mann som opphøyes gjennom tragedien etter hvert som Justin Quayle - amatørgartner, aldrende enkemann og ineffektiv byråkrat - oppdager sine egne medfødte ressurser og det enestående motet til kvinnen han knapt nok fikk tid til å elske. Skremmende, hjerteskjærende og utsøkt finstemt - Den evige gartner er en dypt bevegende fortelling om en mann som opplever at hans kone blir drept, og en strålende utforskning av den tøylesløse kapitalismens skyggeside.«Den evige gartner er en av hans absolutt beste romaner» Terje Stemland, Aftenposten«Den evige gartner er en sterk historie om korrupsjon og maktmisbruk, en velskrevet, men akk så sørgelig roman hvor spenningen likevel aldri slipper taket. John le Carré har uten tvil skrevet sin viktigste roman hittil.»Kurt Hanssen, Dagbladet«John le Carré er sjefen. Spionthrillerens gamle meister plasserer plottet sitt i nok eit brennaktuelt område, og han gjør det med meisterskap.»Roald Helgheim, Dag og Tid"Boken dirrer av liv, sinne og spenning." Observer"Et verk født av en rasende politisk intelligens, som går løs på nøkkelspørsmålet om Vestens fallitt i håndteringen av alle tingene kommunismens sammenbrudd burde ha gjort det lettere å takle - fattigdommen i den tredje verden, de multinasjonale selskapenes grådighet, den politiske kynismen." Guardian "Le Carrés styrke er plottene, språkførselens skarpe detaljer, hans vidunderlig presise gehør og karakterenes autentisitet." Washington Post Book World"Med sine rike detaljer og nøye kontrollerte, men enorme raseri er Den evige gartner en av John le Carrés beste bøker." Times Literary Supplement "Det finnes få store forfattere i dag som våger å prøve seg på et verk av dette formatet. Le Carré er virkelig en av de store."San Francisco Chonicle

Bla i boka. Se flere bøker fra John le Carré. Den evige gartner John le Carré ; oversatt av Isak Rogde Bok · Bokmål · 2001 John Le Carré,· Krim og spenning Varenummer: BB-20150807-53.

Unsubscribe from Moviepilot Trailer? Cancel Unsubscribe. Working...

RELATERTE BØKER