På sosiologisk spor

På sosiologisk spor - Aksel Tjora, Evan Willis | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Aksel Tjora, Evan Willis
DIMENSJON
3,58 MB
FILNAVN
På sosiologisk spor.pdf
ISBN
1355983532052

BESKRIVELSE

Å begynne på et sosiologistudium kan være en sjokkartet opplevelse, noe denne introduksjonen forsøker å dempe. Ved å skissere sosiologiske tilnærminger til aktuelle spørsmål i dagens samfunn, redegjør forfatterne for de essensielle aspektene ved en sosiologisk analyse. Med fokuset på sosiologiske grunntanker vil boken egne seg for alle ferske sosiologistudenter og andre som ønsker å forstå hva dette faget handler om. Aksel Tjora er førsteamanuensis ved NTNU, Institutt for sosiologi og statsvitenskap. Evan Willis er professor ved School of Social Sciences, La Trobe University, Australia.

Lagerstatus Sendes i løpet av 1-2 arbeidsdager Utgivelsesår 2006 Sider 194 Forlag ... Tittel: På sosiologisk spor, Forfatter: Tjora, Aksel; Willis, Evan, Omtale: Å begynne på et sosiologistudium kan være en sjokkartet opplevelse, noe denne introduksjonen forsøker å dempe. Ved å skissere sosiologiske tilnærminger til aktuelle spørsmål i dagens samfunn, redegjør forfatterne for de essensielle aspektene ved en sosiologisk analyse. På sosiologisk spor : en innføring i sosiologisk forståelse.

Oversikt; 23 mars, 2020 11:09 Fem skikkelig rare sporter. I disse dager er det ikke mye sport å se på, så vi tenkte...

RELATERTE BØKER