Internasjonal markedsføring

Internasjonal markedsføring - Carl Arthur Solberg | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Carl Arthur Solberg
DIMENSJON
10,87 MB
FILNAVN
Internasjonal markedsføring.pdf
ISBN
6123628671413

BESKRIVELSE

«Internasjonal markedsføring» tar opp bedriftens utfordringer på utemarkedene og presenterer konkrete forslag til hvordan ulike situasjoner bør angripes. Siden 1980-tallet har utviklingen gått i retning av en globalisert og mer integrert verden. I løpet av kort tid er Norges viktigste handelspartner EU gått inn i resesjon, mens land som Kina, Brasil og India er blitt blant de viktigste aktørene på verdensmarkedet. Dette er bakteppet for "Internasjonal markedsføring". Boken er rikt illustrert ved hjelp av praktiske eksempler fra norsk næringsliv. 9. utgave av denne klassiske læreboken har vært gjenstand for en generell oppdatering, og blant annet kritiske suksessfaktorer i internasjonal strategiutvikling er viet større plass."Internasjonal markedsføring" henvender seg til: * studenter på universitets- og høyskolenivå* praktikere fra næringslivet som ønsker støtte i utviklingen av bedriftens internasjonale markedsstrategi* politikere, embetsmenn og ansatte i forvaltningen som ønsker å forstå hva som styrer bedriftenes internasjonale strategiutvikling

Digitalisering har gitt mange nye muligheter for analyse av markedsdata og digital kommunikasjon, og vil være et sentral tema i emnet. Markedsføringskonsulenter har gjerne studert en kombinasjon av markedskommunikasjon, markedsføring og økonomi. Grafisk design er også en vanlig utdanningsretning.

Vil du studere og jobbe i utlandet? Dette studiet gir deg muligheter for en internasjonal lederkarriere i markedsføring gjennom en solid grunnutdannelse fra BI og et år med studier på anerkjente universiteter i utlandet. Internasjonal markedsføring og merkevarebygging i en digital tid. Emnet vil gi deg innsikt i hvordan du kan designe gode strategier for utvikling av bedriften internasjonalt og bygge en sterk merkevare.

RELATERTE BØKER