Små nøkler - store dører

Små nøkler - store dører - Hans Erik Næss | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Erik Næss
DIMENSJON
11,23 MB
FILNAVN
Små nøkler - store dører.pdf
ISBN
8204541172717

BESKRIVELSE

Boka gir en introduksjon til sosiologifaget og tar blant annet opp begreper som samfunn, identitet, makt, klasse og kultur, og blant temaene er Londons østkant, konsentrasjonsleire, hulemalerier i Sør-Frankrike, blogger, Slow Food-bevegelsen, Frankenstein og japansk seksualpraksis. Med litteraturliste og stikkordregister.

Det stilles strengere krav til store foretak. Små foretak har eksempelvis forenklede krav til noter og må heller ikke utarbeide årsberetning eller kontantstrømoppstilling.

Vinduer og dører har gjennom alle tider vært en viktig del av norske byggetradisjoner. VI TAR PÅ OSS BÅDE SMÅ OG STORE PROSJEKTER! Vi har et stort utvalg dører , vinduer og garasjeporter som garantert vil passe ditt behov.

RELATERTE BØKER