Sommerquiz

Sommerquiz - Marit O. Bromark | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marit O. Bromark
DIMENSJON
10,88 MB
FILNAVN
Sommerquiz.pdf
ISBN
7927220814977

BESKRIVELSE

Sommerferien er reddet! Her er quizboka med mye moro for hele familien gjennom hele sommeren. Boka er delt inn i ulike allmennkategorier, men har også en egen del om sommer og ferieliv med spørsmål om ulike ferieland, sommermat og fritidsaktiviteter man kan drive med i ferien. Her kan du teste kunnskapene dine. Boka inneholder 1000 spørsmål og har egne spørsmål for voksne og barn.

I kveld kan du vinne inntil 20 millioner! Med sommer hører en sommerquiz! Her er en quiz på ti spørsmål som forhåpentligvis er akkurat utfordrende nok. Vi har vært flinke til å lage quizer med temaer, men en ekte sommerquiz skal helst være så variert som mulig. Blir bilturen lang og kjedelig? Her er førstehjelp mot kjedsomhet for hele familien! Hvor mange riktige svar klarer dere før dere er framme? Quiz og rebus med svar som du kan laste ned - eller bruk en mobil/iPad. Test deg selv i en av NRKs mange quizer.

Hvilken type alkoholholdig drikke er det som regel i en Sangria? Rødvin. Sjekk ut Khronos sommerquiz 2016 Vil du holde hjernen i gang i ferien? Her er årets sommerquiz fra Khrono med 100 spørsmål og svar, og en egen sol-kategori! Sommerquiz Quizen for deg som elsker sommer Sjekk hvor mange rette du klarer. Sommerquiz Vet du nok om det som skjer i naturen sommerstid? Ta Villmarkslivs uhøytidelige sommerquiz og svar på spørsmål om blant annet mose, lyn, villrein og gåsunger. Lykke til! Foto: Kenneth Johansson.

RELATERTE BØKER