Den sjette nøkkelen

Den sjette nøkkelen - Åge Grønning | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Åge Grønning
DIMENSJON
9,13 MB
FILNAVN
Den sjette nøkkelen.pdf
ISBN
2378689859976

BESKRIVELSE

Før politimannen Terry Hovden døde, klarte han å stjele en viktig nøkkel fra det mektige, skjulte nettverket i Geneve. Kun Britt Hovden og hennes venn Viggo Østvold, er informert om hvor nøkkelen befinner seg. Snart oppdager de at sterke krefter er satt i sving for å få den tilbake... og mystiske ting begynner å skje rundt dem. Følg Britt og Viggo i kampen mot overmakten i denne spennende boken der ingenting er som du tror. I kulissene trekker en maktelite i trådene - for å få tilbake... Den sjette nøkkelen, også omtalt som Shivas nøkkel.

I denne romanen treffer vi igjen to av hovedpersonene fra min andre roman, Britt Hovden og Viggo Østvold. «Den sjette nøkkelen» er Åge Grønnings femte bok. Selv har han antydet at det er blitt mer en krimroman denne gangen.

Britt, Viggo, Kjente, Fikk, Gamle, Visste, Gangen, Likevel, Igjen, Kanskje, Sjette; READ. Før ...

RELATERTE BØKER