Alt hva mødrene har kjempet

Alt hva mødrene har kjempet - Mari Jonassen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mari Jonassen
DIMENSJON
8,53 MB
FILNAVN
Alt hva mødrene har kjempet.pdf
ISBN
1455776105052

BESKRIVELSE

Boka gir innblikk i ti kvinners innsats i motstandsarbeidet under annen verdenskrig. Blant dem er en fagforeningskvinne som huset sabotører, og Milorg-lederens sekretær som fikk ansvaret for å bygge opp gruppen igjen etter at distriktslederen ble skutt. Med ordforklaringer og litteraturliste.

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Alt hva mødrene har kjempet kvinner i motstand 1940-1945 Mari Jonassen.

Dette er den fortrengte historien om nordmenn som sloss side om side med russere under 2. verdenskrig - og som tapte freden. Krigsheltene Norge ville glemme.

RELATERTE BØKER