Elsk meg; avlogget

Elsk meg; avlogget - Gunn-Helen Øye | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunn-Helen Øye
DIMENSJON
10,32 MB
FILNAVN
Elsk meg; avlogget.pdf
ISBN
6146838918067

BESKRIVELSE

"Jeg klarer ikke å slutte, det er som om jeg har et sug etter å logge meg på ... Det er noe spennende i dette at jeg ikke vet hvordan han ser ut. Noe pirrende, som å ha sex med en man ikke kan se ansiktet på ..." Etter et sårt brudd og et år med bearbeiding, bestemmer Helena seg for å søke lykken gjennom nettdating. Først skeptisk, men snart drevet av jaktinstinktet, kaster hun seg som en hunntiger over de mange ledige mennene. Møtene byr på en rekke oppturer - men også mange skuffelser. Drevne nettsjekkere er i ferd med å ta motet fra Helena - er nettet virkelig så tømt for moral at man kan "bli" akkurat den man ønsker? Samtidig begynner hun å føle en avhengighet til den pirrende jakten og begir seg ut i opplevelser hun aldri før hadde drømt om ...

Men så bestemmer hun seg for å bruke ulike sjekkesteder på nettet for å finne en ny mann. Elsk meg; avlogget (Ebok) av forfatter Gunn-Helen Øye. Pris kr 49. Elsk meg; avlogget handler om Helena som etter et trasig brudd fra sin ektemann over flere år, går inn i en dyp sorg.

Leveres direkte via nedlastning. Kjøp boken Elsk meg; avlogget av Gunn-Helen Øye (ISBN 9788282053693) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER