Nye spor

Nye spor - Maria Grane | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Maria Grane
DIMENSJON
8,99 MB
FILNAVN
Nye spor.pdf
ISBN
7585782580780

BESKRIVELSE

Hver gang Sonja ser et barn på Miras alder, lurer hun på om det kan være henne. I Oslo støter hun stadig på en familie med en liten datter, som ser ut til å ha det vondt. Sonja tør ikke gripe inn, men hennes og barnets skjebne knyttes likevel til hverandre. En kveld på sykehjemmet skal hun inn og se til Thea, men den gamle damen har besøk ... Han kom mot henne. Knivbladet blinket i det svake lyset, ble sterkere når lysstrålene traff det. Sonja følte seg så redd. Om hun ikke nå handlet raskt og smart, ville hun bli nattens offer. Hun rettet seg opp og ba ham legge fra seg kniven. Det lyste desperat fra øynene hans, og han skulte mot henne. - Reis til helvete, jeg tar gjerne livet ditt for en neve tabletter!

FORPROSJEKT . PÅGÅENDE PRODUKSJONER 2004-2007.

Her finner du alt du trenger av Ekte Sport, med inspirerende sportsartikler og produkter du kommer til å elske. Velkommen til Posten. Her kan du spore pakker, melde adresseendring, finne priser og postadresser.

RELATERTE BØKER