Kriminalitetens årsaker

Kriminalitetens årsaker - Ragnar Hauge | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ragnar Hauge
DIMENSJON
10,17 MB
FILNAVN
Kriminalitetens årsaker.pdf
ISBN
1297263335373

BESKRIVELSE

Hva er årsakene til forbrytelsene? Innenfor kriminologien har dette vært det sentrale spørsmål. For kjenner man årsakene, kan man også finne botemidlene. Og mange og ulike forklaringer har vært fremsatt.Noen har sett kriminaliteten som utslag av den enkeltes vilje, andre har funnet forklaringen i psykiske defekter eller en feilaktig oppdragelse, mens andre igjen har lagt skylden på rettsapparatet som redskap i undertrykkelsen av de svake i samfunnet.Denne boken gir en beskrivelse av utviklingen innnen kriminologien når det gjelder å forklare kriminaliteten. Den er skrevet som lærebok i kriminologi og kriminalpolitikk, men vil være av interesse for alle som er opptatt av emnet. I denne nye utgaven føres utviklingen videre fra midten av 1980-årene om frem til i dag i tre nye kapitler om "Den rasjonelle lovbryter", "Kriminalitet i det senmoderne samfunn" og "Postmodernismen i kriminologien".

Vis færre udgaver Vis flere udgaver. Hjælp til formater ... kriminalitetens årsaker på individ-, gruppe- og samfunnsnivå; kriminalitetsutviklingen; ulike lovbrudds- og lovbryterkategorier; politiets rolle i det kriminalitetsforebyggende arbeidet; Ferdigheter.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Forskere vil ofte mene at årsaken til kriminalitet er en kombinasjon av individuelle og samfunnsmessige forhold, mens de politiske partiene gjerne framhever det ene eller det andre. Ofte kan vi se at partier på venstresiden framhever samfunnsmessige forklaringer, mens de på høyresiden legger vekt på individuelle forklaringer. Vår pris 479,-(portofritt).

RELATERTE BØKER