Tre hundre år; Kristine odelsjente

Tre hundre år; Kristine odelsjente - Astrid Ness Aakre | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Astrid Ness Aakre
DIMENSJON
12,49 MB
FILNAVN
Tre hundre år; Kristine odelsjente.pdf
ISBN
9760993676064

BESKRIVELSE

Historien handler om mange menneskers liv, frem til i dag året 2010, fra fødsel til død. Jeg som forfatter, er en liten brikke av slekten, i den store sammenheng. Jeg håper med denne romanen, og gi leserene et bedre og større innblikk i de tre hundre årene, som har svunnet hen. Ved og skrive om menneskers hverdagsliv, satt inn i en historisk sammenheng, blir det lettere for leseren og forstå den tidens samfunn, uten hjelp av tørre fakta fra historie-bøkene. Jeg er, Astrid NessAakre født i 1941 i Arendal. Bor nå i Ålesund. Har tre voksne barn og fem barnebarn. Har arbeidet i bank og i televerket. Har alltid elsket og skrive! Jeg har hatt stor glede av og skrive denne romanen, som har kongestoff fra verket NORGES KONGER: skrevet av V. Henriksen, Ø. Rian, J. Hjort og T. Greve.

I et gjennomsnitts sørnorsk klima kan det være snakk om 5-10 mm på hundre år. I særlig værharde strøk kan ubehandlete fasader «spises opp» langt fortere. Kveldens travtips: Ourastile tilbake i V76.

[email protected] Da den siste russiske tsar, Nikolas II, ble myrdet den 17 juli 1918, forsvant over tre hundre år med russisk monark-slekt med ham. Det mange ikke vet er at en… — Mats Vederhus og Helene Gammelmark Pedersen, 21.

RELATERTE BØKER