Scheie spør om fotball 2

Scheie spør om fotball 2 - Christian Haugen-Flermoe, Arne Scheie | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christian Haugen-Flermoe, Arne Scheie
DIMENSJON
12,75 MB
FILNAVN
Scheie spør om fotball 2.pdf
ISBN
4212776879921

BESKRIVELSE

NRK-legenden og fotballorakelet Arne Scheie øser av sin kunnskap og stiller spørsmål om alle tenkelige temaer hentet fra fotballens verden. Her finner du spørsmål om store og små klubber, kjente spillere, Premier League og Eliteserien, gule og røde kort, triumfer og nederlag, hjemmebaner og trofeer, fotballfilmer og fotballsanger, keepere og kapteiner, draktfarger og klubbsymboler. Er du glad i fotball, vil du elske denne quizboken!

Arne Scheie er en legende innen norsk sportjournalistikk. Han var ansatt i NRK fra 1972 til 2013 og for mange var han stemmen som hørte til tippekampen og hoppuka.

Legg i ønskeliste. Scheie spør om fotball 2.

RELATERTE BØKER