Smarte foreldre

Smarte foreldre - Simon-Peter Neumer, Martina Gere, Juliane Junge-Hoffmeister | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Simon-Peter Neumer, Martina Gere, Juliane Junge-Hoffmeister
DIMENSJON
7,66 MB
FILNAVN
Smarte foreldre.pdf
ISBN
9646789170655

BESKRIVELSE

Smarte foreldre er et kursprogram for foreldre med barn som sliter med angst og depresjon. Det er et lavterskelverktøy basert på kognitive og atferdsterapeutiske teorier og består av en veiledningsbok til fagpersoner og en arbeidsbok til foreldre som deltar på kurs. Veilederen gir en innføring i emosjonelle lidelser og kunnskap om den rollen foreldrene kan spille for barn som sliter med angst og depresjon. Arbeidsboka formidler informasjon som er viktig for foreldre. Her er det forslag til forskjellige øvelser som kan gjennomføres med barnet og som skal bidra til at foreldrene kan hjelpe barna sine med å mestre hverdagen bedre.

november 2015 / Andreas Leine With, Mona Sørensen Tenold, Vidar Bugge-Hansen, Tina Feyling, Lars Tore Carlsen og Trude Ellingsen. Alle foreldre har drømmer for barnets framtid.

Det er et lavterskelverktøy basert på kognitive og atferdsterapeutiske teorier og består av en veiledningsbok til fagpersoner og en arbeidsbok til foreldre som deltar på kurs. Smarte foreldre er et kursprogram for foreldre med barn som sliter med angst og depresjon. Det er et lavterskelverktøy basert på kognitive og atferdsterapeutiske teorier og består av en veiledningsbok til fagpersoner og en arbeidsbok til foreldre som deltar på kurs.

RELATERTE BØKER