Et glass før krigen

Et glass før krigen - Dennis Lehane | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dennis Lehane
DIMENSJON
9,85 MB
FILNAVN
Et glass før krigen.pdf
ISBN
6281087409576

BESKRIVELSE

Det er sommer i Boston, en by gjennomsyret av historie og rasemotsetninger. En by som snart skal eksplodere i en ufattelig skandale og en blodig gjengkrig. Det er uken før Uavhengighetsdagen.Patrick Kenzie og Angela Gennaro er privatetterforskere av det røffe slaget. De kjenner arbeiderstrøkene og gettoen rundt Bostons Dorchester-distrikt som innfødte.De påtar seg en tilsynelatende enkel jobb. En fremstående politiker forsøker å finne Jenna Angeline. Den svarte vaskehjelpen er beskyldt for å ha stjålet konfidensielle dokumenter. Saken blir stadig større, Jennas familie er innblandet, sammen med rivaliserende gjengledere. Patrick og Angela er snart dypt involvert i en etterforskning som dreier seg om utpressing, leiemord og barneprostitusjon og med forbindelser fra gata til politikkens høyeste tinde.

De fikk jobbe litt på en bondegård på Åsen, og fikk et glass melk i lønn. Stort og verdifullt for ungene, melk var bare én av mange varer man bare fikk med rasjoneringskuponger.

Det er uken før Uavhengighetsdagen. Pris: 129,-. pocket, 2009.

RELATERTE BØKER