Hjertemerket

Hjertemerket - Liv Almendingen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Liv Almendingen
DIMENSJON
12,4 MB
FILNAVN
Hjertemerket.pdf
ISBN
6321919161024

BESKRIVELSE

Høstløvet faller, og Sunniva pyntes til brud. Så legger den første snøen seg, og med hest og slede reiser sjølfolket til granneøl på Øvre Li. Sunniva er full av forventning, og er lykkelig uvitende om hva gildet vil komme til å bringe. Det hun heller ikke vet, er at Johan og presten har inngått en byttehandel som gjelder Elvestad. «Johan, du må våkne! Det er noen som skriker.» Sunniva lyttet med åpen munn. «Hør!» Husbonden var ute på gulvet i et byks. «Jeg går og undersøker. Du blir her så lenge.» «Nei, jeg går med deg, Johan.» Utenfor hang månen stor og blekgul på himmelen. Skinnet tegnet digre flater med trolsk lys mellom de nattsvarte skyggene fra hus og trær. Hylet skingret igjen. «Det høres ut som om noen setter livet til,» utbrøt Johan hest, og grep hardt om hånden hennes.

Tidlig høst på Hvaler er vakker, solvarm og innholdsrik! Fra folkelivet på brygga i Skjærhalden blir vi med fergen ut mot øyene i sørøst. Lauer er den første øya, men ferga anløper her… Diva er ganske liten og slank.

dag og har mindre nedgang i vekt ved avvenning enn kalver som er oppstallet enkeltvis. På menyen: Hjertepizza (til de små) Firkantpizza (til de voksne) Lotte, Kasper og kusinene har kost seg med hjertepizza til kveldskosen. J... Sagaen om Sunniva - Bøker på CDON.

RELATERTE BØKER