Høstoffer

Høstoffer - S.J. Bolton | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
S.J. Bolton
DIMENSJON
8,37 MB
FILNAVN
Høstoffer.pdf
ISBN
9320874784223

BESKRIVELSE

Familien Fletchers vakre, nye hus er alt de noensinne har drømt om. Det står mellom to kirker i Heptonclough, en liten landsby oppe i lyngheiene som tiden har glemt, og burde ha vært et paradis for en familie på fem, men de rekker så vidt å slå seg til ro før de oppdager at de er alt annet enn velkomne. Noen prøver tydeligvis å drive dem bort - først med tåpelige fantestreker, men etter hvert med trusler som blir stadig farligere, særlig for det eldste barnet, ti år gamle Tom Fletcher, som begynner å tro at det er noen som betrakter ham - alltid.S.J. Bolton viser gang på gang sitt bemerkelsesverdige talent som en besnærende forteller og en grøssenes mester."Høstoffer er boken jeg skulle ønske jeg selv hadde skrevet. Setter hjertet i halsen, sender grøss langt ned i benmargen, og er utsøkt skrevet. S.J. Bolton er en thrillerstjerne." Chelsea Cain"Praktfull thriller som balanserer drevent mellom de gotisk overnaturlige elementene og et gnistrende psykologisk plot som etterlater leserne i åndeløs spenning helt til siste side." Publishers WeeklyLes utdrag fra boka

Sjeler av vind. Gyldendal krim. Når er det tid for «Høstoffer» i takknemlighet til Jesus roper vi ut: «Hjelp oss å hjelpe».

Bolton fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok | 9788202437862 Kjøp 'Høstoffer' av S.J.

RELATERTE BØKER