I hatets fotspor

I hatets fotspor - Øyvind Strømmen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øyvind Strømmen
DIMENSJON
6,66 MB
FILNAVN
I hatets fotspor.pdf
ISBN
2894954803645

BESKRIVELSE

I hatets fotspor er en reise gjennom det moderne muslimhatet. Hvor kommer dette hatet fra? Øyvind Strømmen tar oss med på flere reiser, blant annet til Bosnia, der hatet mot muslimer førte til massakren i Srebrenica i 1995. Muslimhatet belyses gjennom fortellingen om et selvmord i Notre Dame og gjennom historien om en ung mann som går amok i Antwerpens gater. Boken viser hvordan hat kan normaliseres, og at både borgerkrig og folkemord må sees i en kulturell sammenheng.

Hvor kommer dette hatet fra? Øyvind Strømmen tar oss med på flere reiser, blant annet til Bosnia, der hatet mot muslimer førte til massakren i Srebrenica i 1995. Muslimhatet belyses gjennom fortellingen om et selvmord i Notre Dame og … I hatets fotspor er en reise gjennom det moderne muslimhatet.

Hvor kommer hatet fra? Hvordan og hvorfor vokste det frem? Tidlig i boken møter vi "Jørgen", som var aktiv som internettdebattant og som traff Breivik etter et politisk arrangement i Oslo i desember 2009. Hvor kommer det moderne muslimhatet fra? Hvordan og hvorfor vokste det frem? Øyvind Strømmen tar leseren med på flere reiser: til høyreekstremister i Luton i Storbritannia, til Bosnia der ... Kjøp I hatets fotspor fra Bokklubber I hatets fotspor er en reise gjennom det moderne muslimhatet. Hvor kommer dette hatet fra? Øyvind Strømmen tar oss med på flere reiser, blant annet til Bosnia, der hatet mot muslimer førte til massakren i Srebrenica i 1995. Strømmen skriver med stor selvtillit, men svarer ikke på de selvsagte motforestillingene om muslimhat som "I hatets fotspor" reiser.

RELATERTE BØKER