Pensa erectus

Pensa erectus - Anton Jæger | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anton Jæger
DIMENSJON
6,80 MB
FILNAVN
Pensa erectus.pdf
ISBN
2785257118185

BESKRIVELSE

Dette er Guds budskap til oss: Vi er Gud, Alle tings Mor og Far! Det er Vi som skaper av Ånd, av Oss kommer alle skapninger! Alt i universet er ånd med forskjellig bevissthetsgrad og forskjellig vibrasjonsfrekvens. Noe annet enn dette finnes ikke i hele universet. Muligheten for å skape ting direkte, avhenger av bevissthetsnivå / vibrasjonsfrekvens. Innenfor vår dimensjon / vibrasjonsfrekvensområde finnes det ingen klare grenser mellom bevisst og ubevisst ånd, mellom visdom og uvitenhet. Feminine og maskuline skaperkrefter samarbeider om å øke bevisstheten og dermed redusere det ubevisste, øke visdommen og redusere uvitenheten. Det vi kaller ondskap, er egentlig en kombinasjon av uvitenhet og falsk, antilogisk bevissthet som leder til feilrettede, negative handlinger. All verdens patriarker har med sin antilogiske virksomhet skapt grobunn for en bevisst destruktiv uvitenhet; personifisert i ånden antilogos. Antilogos kan ikke bekjempes med fysiske midler. Den sitter trygt i tankens verden og smiler lurt til menneskenes desperate, feilrettede og destruktive handlinger.

Posadzony w małej grupie tworzy wspaniały punkt skupiający wzrok obserwatora akwarium. Den indiske Pogostemon Erectus danner tette grupper av lysegrønne nåletreslignende stengler. Planten kan benyttes som bakgrunn men er også særdeles velegnet som blikkfang i mindre ller større grupp... Pensa (russisch Пе́нза, wissenschaftliche Transliteration: Penza) ist eine russische Stadt etwa 550 Kilometer Luftlinie südöstlich von Moskau am Fluss Sura.Sie ist mit 517.311 Einwohnern (Stand 14.

It was described by Jay C. Shaffer in 1998 and is known from South Africa.

RELATERTE BØKER