Verdensredderne

Verdensredderne - Simon Stranger | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Simon Stranger
DIMENSJON
3,73 MB
FILNAVN
Verdensredderne.pdf
ISBN
8624515274167

BESKRIVELSE

Emilie er 17 år og opptatt av gutter og mote. Inne i en klesbutikk treffer hun på en gutt som fester klistremerker med slagord over noen t-skjorter. Slagord om urettferdighet. Om utnytting av arbeidere i den tredje verden. På den andre siden av jorden lever Reena, en 12 år gammel jente som har sydd akkurat disse t-skjortene, på en fabrikk i Bangladesh. Verdensredderne handler om mennesker som lever på bunnen av samfunnet, og om en gruppe norske ungdommer som vil gjøre noe med det.Les mer om boka her. Lyst til å gjøre en forskjell? Lyst til å forandre noe? Kontakt Verdensredderne. www.verdensredderne.blogspot.com

Han har gått på Forfatterstudiet i Bø og studert filosofi ved Universitetet i Oslo.. Han har utgitt en ungdomsboktrilogi om tenåringen Emilie, og hennes egne opplevelser med verdens fattigdoms- og flyktningsproblemer. Verdensredderne handler om mennesker som lever på bunnen av samfunnet, og om en gruppe norske ungdommer som vil gjøre noe med det.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok | 9788202476915 Verdensredderne er denne ukens bok i bloggturneen til Cappelen Damm. I går skrev Mirthfuls bookblog om boken og i morgen er det Synne Larsen sin tur.

RELATERTE BØKER