Bibel og bibeloversettelse

Bibel og bibeloversettelse lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,59 MB
FILNAVN
Bibel og bibeloversettelse.pdf
ISBN
9610093369515

BESKRIVELSE

Boka inneholder forelesninger fra Religionsvitenskapelig institutts etterutdanningskurs for lærere høsten 1995. Det er særlig probelmatikken omkring bibeloversettelse og bibelsyn som står i fokus, med utgangspunkt i de to bibeloversettelsene som finnes i Norge: utgavene til Det Norske bibelselskap og til forlaget Norsk Bibel. Med litteraturhenvisninger.

Bare tilleggsstoffet kan med sikkerhet tilskrives Orbeliani. Trass i utfordringene fortsatte noen i kongefamilien å prioritere trykking av bibler.

- Navnet Israel er fjernet over alt hvor det forekommer i ... Det har kommet mange forskjellige utgaver av Bibelen i Norge.I denne artikkelen følger en oversikt over de forskjellige utgavene av Bibelen som har kommet ut i Norge på gammelnorsk, dansk, landsmål/nynorsk, bokmål, nordsamisk og sørsamisk.Dette er bibelutgaver som har vært lagd spesielt med tanke på Norge. Av de utallige bøkene som finnes i verden er nok bibelen den viktigste. Bibelen er jo selve grunnsteinen for vår kristne tro.

RELATERTE BØKER