Erfaring som kunnskapskilde i profesjonspraksis

Erfaring som kunnskapskilde i profesjonspraksis Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,13 MB
FILNAVN
Erfaring som kunnskapskilde i profesjonspraksis.pdf
ISBN
5426756960663

BESKRIVELSE

Erfaring som kunnskapskilde til profesjonspraksis henvender seg til alle som er opptatt av profesjonskunnskap og -praksis. Mange profesjonsutøvere opplever erfaringer fra egen og andres utøvelse som en viktig og nødvendig kunnskapskilde. Gjennom daglig arbeid sammen med kollegaer og gjennom fortellinger om hendelser bearbeider og klargjør utøverne sine inntrykk. Slik lærer de bestemte måter å tenke og handle på som er tilpasset den spesifikke praksisens fagområde. Denne kunnskapsutviklende siden ved profesjonsutøvelse er lett å overse. I denne antologien drøftes sentrale temaer knyttet til kunnskapsutvikling via erfaringer. Gjennom eksempler fra ulike praksisområder belyses faglige og metodiske utfordringer og muligheter for denne formen for kunnskapsutvikling. Antologien viser også hvordan fortellinger får en sentral plass i en slik kunnskapsutvikling.

Kryssord, ... Aarhus Universitet. Nordre Ringgade 1 8000 Aarhus Email: [email protected] Tlf: 8715 0000 Fax: 8715 0201.

CVR-nr: 31119103 EAN-numre: www.au.dk/eannumre Praktisk kunnskap - som erfaring og som forskningsfelt (medforfatter), Bodø 2005. Den humanistiska cirkelns kvadratur (medforfatter), Göteborg 2001.

RELATERTE BØKER