Hullet

Hullet - Øyvind Torseter | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øyvind Torseter
DIMENSJON
8,60 MB
FILNAVN
Hullet.pdf
ISBN
8732686549287

BESKRIVELSE

Nominert til Brageprisen 2012."Hallo. jeg har oppdaget et hull i leiligheten min ... ja ... om dere kan komme og se på det ... ta det med ned til dere, sier du ... hvordan ... hallo!Hovedpersonen har oppdaget et hull og prøver å finne en forklaring. Han oppsøker ekspertise. Men det er ikke alt som kan forklares, kanskje han bare må akseptere at det er der.Dette er en utsøkt og original bildebok. Den er både surrealistisk og hverdagslig. Alt foregår i en vanlig hverdag, men det er jo kanskje i vanlige hverdager at det surrealistiske skjer. Boken vil appelere til mennesker i alle aldre, både små og store som har evne til å undre seg.Enkle, uttrykksfulle pennetegninger. Hullet er stanset gjennom hele boka så det finnes altså i virkeligheten.Dette er en av årets aller mest spennende bildebøker.

Svartmeisa er er den minste av meisene og har det spisseste nebbet, noe som gjør den bedre skikket enn andre meiser til å finne mat i nåleverket ... Hullet (Innbundet) av forfatter Øyvind Torseter. Barnebøker.

Men det er ikke alt som kan forklares, kanskje han bare må akseptere at det er der. History. The Hulett was invented by George Hulett of Conneaut, Ohio, in the late 19th century; he received a patent for his invention in 1898.The first working machine was built the following year at Conneaut Harbor.It was successful, and many more were built along the Great Lakes, especially the southern shore of Lake Erie to unload boats full of taconite from the iron mines near Lake Superior. Svartmeis, Periparus ater, er en art i meisefamilien.

RELATERTE BØKER