Motforestillinger

Motforestillinger - Sigurd Skirbekk | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sigurd Skirbekk
DIMENSJON
7,90 MB
FILNAVN
Motforestillinger.pdf
ISBN
7699168851131

BESKRIVELSE

Et kjennetegn ved politiske ideologier er gjerne at de avviser motforestillinger. Tilhengere av totalitære ideologier kan bekjempe motforestillinger med vold. Velmenende norsk debatt er også preget av manglende motforestillinger. Verdidebatt og kortsiktig ønsketenkning heller enn mangesidige konsekvensanalyser blir lett villedende. Politiske påstander som svekker vår realitetsforståelse kan på sikt få fatale følger. I denne boka presenterer sosiologen Sigurd Skirbekk motforestillinger til femti påstander fra fem debatter: innvandrings- og integrasjonsdebatten, familie- og moraldebatten, nasjons- og velferdsstatsdebatten, sivilisasjons- og menneskerettsdebatten . og økologi- og klimadebatten.

Den eneste som vel vil tjene på dette er Andreas Hesselberg. Våre turneringer på BBO skifter fra og med 19.mai, navn til "Pairs Aasane BK Sommerbridge". Jeg har fått flere henvendelser om at turneringene bør hete "Sommerbridge" og ikke "Klubbkveld".

Filmen var et forsøk på ikke-linjær historiefortelling, og fikk blandede kritikker da den kom. Programheftet fremhever som plott for filmen «Den alminnelige mann, hvilken rolle spiller han i politikken?» Kjøp 'Motforestillinger, femti påstander møter motargumenter, innvandring, nasjonalisme, økologi, familie, menneskerettigheter' av Sigurd Skirbekk fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER