Myggsprayen

Myggsprayen - Bjørn F. Rørvik | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn F. Rørvik
DIMENSJON
9,84 MB
FILNAVN
Myggsprayen.pdf
ISBN
6998714110580

BESKRIVELSE

Grisungen hører en tynn summing. Hva kan det være for en lyd? I det samme kjenner kan et stikk på ryggen. - Mygg! hyler Grisungen. Han løper til Reven for å få hjelp. Reven prøver å berolige Grisungen, men det hjelper lite. Da får Reven en god idé. De kan lage myggspray! - Hjemmelaget er best! sier Reven.Han har mye i kjøleskapet som kan brukes. Det viktigste er at ingrediensene har gått ut på dato, og at de lukter vondt. En rød tube, som Reven har funnet i en søppelkasse, er det aller viktigste. Sprayen deres har en fantastisk virkning, både på mygg og på andre dyr. Men Reven og Grisungen får seg en skummel overraskelse.

Reven prøver å ... Kjøp Myggsprayen fra Cappelendamm Grisungen hører en tynn summing. Hva kan det være for en lyd? I det samme kjenner kan et stikk på ryggen.

Han løper inn til ... Kjøp Myggsprayen fra Agency Piglet is sitting under a tree. Suddenly he hears a fluttering buzzing sound.

RELATERTE BØKER