Stjernejakt for begynnere

Stjernejakt for begynnere Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,60 MB
FILNAVN
Stjernejakt for begynnere.pdf
ISBN
7640495941022

BESKRIVELSE

Stjernehopp over nattehimmelen og lær om de fascinerende historiene bak stjernebildene!Med Stjernejakt for begynnere kan du legge ut på en spennende reise over stjernehimmelen. Enkle trinn for trinn-kart viser veien, og du oppdager stjernemønstre, planeter og galakser.Ved hjelp av fire ulike ruter over himmelen bygger Stjernejakt for begynnere gradvis opp kunnskapsnivået ditt, og du blir kjent med over 20 stjernebilder på den nordlige halvkulen. Jakt på stjernene som fører deg fra et stjernebilde til det neste, og se hvordan mønstrene på himmelhvelvingen folder seg ut for deg. Øvingssider til hvert kapittel gir enhver liten astronom hjelpen hun eller han trenger.Stjernejakt for begynnere passer for alle som vil lære seg mer om stjernehimmelen, fra 8 år og oppover. Les, lær, øv - og opplev nattehimmelen på en helt ny måte!

Se våre produkter og priser her i nettbutikken. Notabene - Fordi vi har flere sider Med Stjernejakt for begynnere kan du legge ut på en spennende reise over stjernehimmelen.

Det er et golfarrangement for helt nybegynnere til godt øvede juniorer! Fra kl 18 til kl 20 Oppmøtes […] Observasjonstips for nybegynnere Astronomene bygger gigantiske observatorier på fjerne fjelltopper og sender teleskoper opp i rommet for å avdekke universets hemmeligheter. Heldigvis trenger vi ikke spesielt dyrt eller avansert utstyr for å bli begeistret av den vakre stjernehimmelen. STJERNEJAKT FOR BEGYNNERE Oversatt av Lotte Holmboe Innb.

RELATERTE BØKER