Gruppen som redskap for læring

Gruppen som redskap for læring - Eva Nordland | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eva Nordland
DIMENSJON
5,4 MB
FILNAVN
Gruppen som redskap for læring.pdf
ISBN
9073066444016

BESKRIVELSE

Dette er en lærebok om grupper og gruppeprosesser. Forfatteren har lang erfaring på området, både fra faglig og politisk sammenheng. Hun øser ut sine livserfaringer for leseren og belegger fremstillingen med relevant teori. Til hvert kapittel er det utformet spørsmål, øvelser, rollespill og en aktuell litteraturliste hvor en kan lese mer om akkurat dette tema. Boken passer for alle studenter som skal lære om gruppearbeid eller arbeide i grupper.

En god vurderingspraksis motiverer og har læring som mål. På denne siden finner du fagtekster, filmer og refleksjonsspørsmål. Gruppen som redskap for læring Av Eva Nordland Forlag Ad Notam Gyldendal ISBN 9788241707735 Utgitt 1997, Myk perm.

Vurdering for læring betyr at vurderingen i faget skal være et redskap for å lære, ikke bare en bedømming og rangering av hva elevene har lært. ...

RELATERTE BØKER