Sameigelova

Sameigelova Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,80 MB
FILNAVN
Sameigelova.pdf
ISBN
7225701285598

BESKRIVELSE

Sameigelova m/forskrift - med endringer, sist ved lov av 4. september 2015 nr. 91 (i kraft 1. januar 2016)

I et sameie er det selve eiendomsretten til tingen som er delt, ikke bruksretten.Bruksretten vil følge av sameieavtale, hvis det er inngått, eller (muntlig) avtale mellom eierne. Det finnes flere måter å organisere det å eie og å bo sammen i en blokk eller i et rekkehusområde. I Norge har vi to hovedmåter; borettslag eller eierseksjonssameier (sameier på kortform). Sameigelova sier at så lenge vedtaket ikke strider mot loven eller medfører en urimelig kostnad, er det den større halvparten som avgjør.

Jeg ble selvfølgelig valgt som styreleder fordi ingen av de andre orket å ta på seg det ansvaret.Det er 4 hus med 3 leiligheter i hver. Vi har en person fra Eierseksjonsloven er spesiallovgivning for sameie i bygning, jfr.

RELATERTE BØKER