Språkkista; boka mi

Språkkista; boka mi - Nina Indseth Bråthen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nina Indseth Bråthen
DIMENSJON
12,45 MB
FILNAVN
Språkkista; boka mi.pdf
ISBN
6051404511164

BESKRIVELSE

Denne engangsboka er barnets egen arbeidsbok, og bygger på aktivitetene fra veiledninga til Språkkista. Boka kan brukes som en dokumentasjon på barnets og barnehagens arbeid, som en ekstra støtte i foreldresamarbeidet og som en inspirasjon og motivasjon for barnet selv. Språkkista er i første omgang tenkt brukt i språkstimulering av minoritetsspråklige barn, men materiellet kan med fordel brukes til alle barn som har behov for ekstra språktrening.

Språkkista er utarbeidet av Nina Inseth Bråthen. Boka - bondens oversikt og kontroll GÅRDSOVERSIKT RETT I LOMMA: Boka ble lansert i mai 2018 og har blitt et bredt noteringsverktøy for bondens gårdsaktiviteter. Appen kommuniserer med Min gård og forenkler skjemautfylling ved rapporteringsarbeid.

Appen kommuniserer med Min gård og forenkler skjemautfylling ved rapporteringsarbeid. Appen lastes ned direkte fra App Store eller Google Play.

RELATERTE BØKER