Aksjonen

Aksjonen - Rune Nøstvik | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rune Nøstvik
DIMENSJON
8,77 MB
FILNAVN
Aksjonen.pdf
ISBN
4605256711257

BESKRIVELSE

En høyaktuell, storpolitisk thriller båret oppe av forfatterens erfaringer som FN-soldat.2010, Oslo-området: Tre amerikanske sikkerhetsfolk blir funnet likvidert på en skogsbilvei ved Gardermoen. Politiets sikkerhetstjeneste oppretter et kriseteam, og CIA og Mossad er straks på pletten, for å bistå. Og for å forvirre. Midt oppi dette blir eks-FN-soldat Thor Lydersen utsatt for et drapsforsøk. Lydersen forsvinner fra jordens overflate, og gir klarsignal til Aksjonen - et hemmelig, tidligere militært nettverk som sporer opp ettersøkte krigsforbrytere."Drivende spenning!" Sindre Hovdenakk, VG. "Forrykende thriller." Rolf Røisland, Aust Agder Blad. "Forrykende."Terje Stemland, Aftenposten. "Det er en imponerende historie Nøstvik serverer, og bakgrunnskunnskapen er omfattende og egenerfart." Lars Helge Nilsen, Bergens Tidende. "Solid thrillerdebut! Jeg ville nok som påskelektyre foretrekke Nøstviks thriller framfor mange av vårens krimbøker." Stein-Arve Myrbakk, Rana Blad.Les mer om boken og forfatteren på hjemmesiden aksjonen.com

Auksjoner, formidling og rådgiving. P3morgens lyttere nådde målet om 400 000 innsamlede kroner til CARE og P3aksjonen. Det betyr at kjæresteparet Neby og Hegerberg møtes til tidenes tverliggerduell, direkte på radio 08:00! Alta-konflikten var en politisk strid på 1970-tallet og begynnelsen av 1980-tallet vedrørende utbyggingen av et vannkraftverk i Altaelva i Finnmark.

Dessuten selger vi mynter, sedler, postkort, gamle aksjebrev, medaljer, autografer, pins og mange andre samleobjekter. Vi har nå besluttet å ta bort "superprofilering", og vil fra nå av i boksene i stedet vise alle profilerte auksjoner i boksene over. I tillegg har "objekter uten minstepris" blitt erstattet av de mest populære auksjonene (minimum 9 bud), for visning over her. Grev Wedels Plass Auksjoner AS er eksperter på Edvard Munch, og norsk Klassisk og Moderne kunst av høy kvalitet.

RELATERTE BØKER