Hanegal

Hanegal - Lars Ove Sæther | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Ove Sæther
DIMENSJON
3,49 MB
FILNAVN
Hanegal.pdf
ISBN
3436616404625

BESKRIVELSE

Hanegal -- vinner av krimkonkurransen Første dag på jobb i Kripos blir Jenny Brox sendt avgårde til Møre og Romsdal sammen med sjefen sin for bistå det lokale politiet i etterforskingen. Sosialsjefen i kommunen er funnet død og da det lokale politiet skal varsle broren, den enslige bonden på den øde gården Tverrmoen, åpner de døren rett inn i et mareritt. Ikke bare finner de bonden halshugget og hodet kastet inn i hønsegården, men under en lem i gulvet i hønsehuset finner de en utsultet, forskremt og stum unggutt. Alt tyder på at han har vært holdt innesperret i lang tid. Jenny Brox oppdager raskt at de er på dypt vann og bedre blir det ikke da det dukker opp noen mormonere i bygda som også viser interesse for familien som en gang eksisterte på Tverrmoen.

Den betegnelsen som ble brukt på den tredje nattevaktsperioden, etter gresk og romersk inndeling. Den varte fra omkring midnatt til omkring kl.

Denne siden inneholder synonymer, betydninger og viser forekomsten i kryssord for Hanegal, i både bokmål og nynorsk. astreas 2020-05-12 17:44:37. @colema44 og TXH .

RELATERTE BØKER