Strekk deg mot stjernene : individuelt tilpasset utdanning for alle barn

Strekk deg mot stjernene : individuelt tilpasset utdanning for alle barn - Yong Zhao | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Yong Zhao
DIMENSJON
11,42 MB
FILNAVN
Strekk deg mot stjernene : individuelt tilpasset utdanning for alle barn.pdf
ISBN
4173092180074

BESKRIVELSE

Strekk deg mot stjernene er en bok som utfordrer det etablerte tankesettet når det gjelder hva opplæring i skolen skal resultere i. Hva skal utdanning være og føre fram til i et samfunn som blir mer og mer digitalisert og globalisert? Yong Zhao utvider og utfordrer forståelsen av hva tilpasning av opplæringen kan innebære. Det er ikke bare læringsprosessene som skal tilpasses elevenes sterke sider, men utdanningssystemet må tillate at opplæringen munner ut i ulike kompetanser, mål og resultater for ulike elever. Det er den enkelte elevs unike kompetanse vi vil trenge i fremtidens samfunn. Boken diskuterer hva som skal til for å lykkes med et utdanningssystem der alle elever kan nå potensialet sitt, og hva dette vil kreve av de ulike aktørene i skolen.• Hva slags kompetanse trenger vi i framtidens samfunn? • Hva er elevenes interesser og talenter? • Kan det være mulig med et utdanningssystem som leder fram til individuelt tilpassete kompetanser for elevene? Boken utfordrer både elever, foreldre, lærere, skoleledere, skoleeiere og politikere.

Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! Hitta dina favoritböcker på ämnet Psykologi & pedagogik hos oss! Stort utbud böcker i alla olika genre | Bestories - billigt, snabbt & enkelt Boken retter seg mot studenter som tar sikte på å arbeide med barn i barnehage, skole, skolefritidsordningen (SFO), aktivi-tetsskolen (AKS) eller andre fritidsarenaer, samt faglig personale i disse institusjonene og andre som er opptatt av lek. En individuelt tilpasset ukeplan kan settes opp uten at de faglige kravene reduseres. Kreftene skal holde hele dagen.

Elementer i individuelt tilpasset utdanning ..... 83 Elevmedvirkning ... Strekk deg mot stjernene er en bok som utfordrer det etablerte tankesettet når det gjelder hva opplæring i skolen skal resultere i.

RELATERTE BØKER