Hulemannen

Hulemannen - Jørn Lier Horst | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørn Lier Horst
DIMENSJON
4,31 MB
FILNAVN
Hulemannen.pdf
ISBN
4251532420992

BESKRIVELSE

Dette er den niende boken om William Wisting. Denne gangen kommer døden til Wistings eget nabolag.Tre hus bortenfor William Wistings hjem har en mann sittet død foran et flimrende tv-apparat i fire måneder. Ingenting tyder på at det ligger noe kriminelt bak Viggo Hansens dødsfall. Han var et menneske som ikke ble sett, selv om han levde midt blant andre. Dødsfallet får ingen overskrifter i avisene, men noe ved saken vekker nysgjerrigheten hos Wistings journalistdatter Line. Hun vil lage et berørende portrett av et helt ukjent menneske.Snart får politiet melding om et nytt dødsfall. En mann blir funnet på et hogstfelt, og han bærer preg av å ha ligget lenge. Et oppsiktsvekkende funn på den døde blir innledningen til en av de største menneskejaktene i norsk kriminalhistorie.Jørn Lier Horsts forrige roman Jakthundene ble kåret til beste norske og beste nordiske krimroman.«Jørn Lier Horst viser at han er blant landets aller fremste krimforfattere.»Torbjørn Ekelund, Dagbladet«Horst er blitt en ringrev av en spenningssnekker som holder «who dunnit»-intensiteten oppe fra start til mål.»Pål Gerhard Olsen, Aftenposten«Hulemannen er en bok som kommer til å markere seg sterkt i årets bokhøst.»Kjell Moe, KulturspeiletJørn Lier Horsts hjemmesideOm Jørn Lier Horst på wikipedia

Om lydboken. Denne gangen kommer døden til Wistings eget nabolag.

juni 2020 kl 12-18: Delvis skyet, Temperatur 16, 0 mm, Lett bris, 4 m/s fra sør-sørøst Hulemannen. Fantastisk spennende bok.

RELATERTE BØKER