Ytelse av investeringstjenester til forbruker

Ytelse av investeringstjenester til forbruker - Marte Eidsand Kjørven | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marte Eidsand Kjørven
DIMENSJON
3,47 MB
FILNAVN
Ytelse av investeringstjenester til forbruker.pdf
ISBN
7360460377199

BESKRIVELSE

Forbrukere blir stadig mer aktive på verdipapirmarkedene og de tilbys et bredt spekter av til dels kompliserte og risikofylte produkter og tjenester. Mange forbrukere har fått erfare at gode råd har blitt dyre, når sparing blir til tap. Kan forbrukeren holde finansinstitusjonen ansvarlig for tapet? Forfatteren trekker opp grensen mellom forbrukerens ansvar for egne investeringsbeslutninger på den ene siden, og finansinstitusjonens plikter og ansvar på den andre. Formålet med boka er å belyse hvordan verdipapirrettslige og kontrakts- og erstatningsrettslige regler virker sammen, og hvordan vi kan forstå relasjonene mellom verdipapirforetak og forbruker som kontraktstype, i tillegg til å klarlegge innholdet av konkrete atferdsplikter. Boka er basert på forfatterens ph.d.-avhandling med samme tittel. Denne utgivelsen er også tilgjengelig i digital versjon på juridika.no.

Marte Eidsand Kjørven. Last ned utdrag Legg i ønskeliste.

Interessemotsetninger mellom aksjonærer og obligasjonseiere Advokat, Einar Grette, Advokatfirmaet Thommessen Senior kredittanalytiker, Maria Granlund, Alfred Berg Norge. for ytelse av investeringstjenester (sist oppdatert 30. juli 2018) Foretaket SpareBank 1 SR-Bank ASA Postboks 250, 4066 Stavanger Tlf: 915 02002, E-post: [email protected]

RELATERTE BØKER